פרפה פטל ודובדבן

מתכון טעים וקל להכנה של פרפה פטל ודובדבן
88 שיתופים | 132 צפיות
מצרכים:
לתחתית
- 1 כוס אגוזי קשיו
- 1 כפית תמצית וניל טבעית
- 1 כף דבש טבעי
- ¼ כוס מים
לפרפה
- 2 כוסות פטל / דובדבן טרי
- ¾ כוס סירופ אגבה
אופן ההכנה:
לתחתית: מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון וטוחנים עד קבלת מרקם סמיך. מעבירים לגביעים ומקפיאים למשך עשר דקות.
לפרפה: מערבבים את כל המצרכים במעבד מזון עד קבלת "סירופ" סמיך. יוצקים על קרם הקשיו (התחתית) ומקפיאים שוב למשך עשרים דקות.