פרפה פטל ודובדבן

מתכון טעים וקל להכנה של פרפה פטל ודובדבן

88 שיתופים | 132 צפיות

מצרכים:

לתחתית

  • 1 כוס אגוזי קשיו
  • 1 כפית תמצית וניל טבעית
  • 1 כף דבש טבעי
  • ¼ כוס מים

לפרפה

  • 2 כוסות פטל / דובדבן טרי
  • ¾ כוס סירופ אגבה

אופן ההכנה:

לתחתית: מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון וטוחנים עד קבלת מרקם סמיך. מעבירים לגביעים ומקפיאים למשך עשר דקות.

לפרפה: מערבבים את כל המצרכים במעבד מזון עד קבלת "סירופ" סמיך. יוצקים על קרם הקשיו (התחתית) ומקפיאים שוב למשך עשרים דקות.