טבעוני וטעים בצורה יוצאת דופן: מתכון לפסטה בכרישה

פסטה כרישה טבעונית נשמע לך בנאלי? נסי את המתכון הפשוט הזה ותופתעי לגלות כמה הוא קל וטעים
המון כרישה, קצת תימין, הרבה פלפל שחור וקצת לימון. זה הכל. פשוט, קל וטעים בצורה יוצאת דופן.
החומרים
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח, מוסיפים כרישות ותימין (שומרים חופן קטן של תימין להגשה) ומטגנים על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב כ-10 דקות עד שהכרישות רכות וזהובות.
2
בינתיים מבשלים פסטה דקה פחות מהוראות היצרן. שומרים כוס ממי בישול הפסטה ומסננים.
3
מוסיפים את הפסטה לכרישה עם מעט ממי הבישול שלה (במצקת). מתבלים במלח ופלפל שחור. מערבבים כ-2 דקות עד שהפסטה נעטפת בפרוסות הכרישה. ברגע שכל נוזלי הבישול מתאדים מוסיפים עוד ממי הבישול.
4
מעבירים לצלחות הגשה, מעטרים בשקדים פרוסים קלויים ועלי תימין. מגישים עם פלחי לימון ואפשר לעטר בקליפת לימון מגוררת.
המתכון פורסם לראשונה באתר "השולחן"