אחרי ששרה לאיראנים, פנינה רוזנבלום מוציאה שיר חדש

פנינה רוזנבלום מוציאה שיר חדש | צילום: אינסטגרם pninarosenblom
@
פנינה רוזנבלום מוציאה שיר חדש | צילום: אינסטגרם pninarosenblom @

אחרי להיט הרשת "איראן Don't Shoot", פנינה רוזנבלום מקליטה שיר חדש למען תושבי הצפון, ומעבירה ביקורת נוקבת על השלטון: "הממשלה לא עושה כלום כבר 9 חודשים"

88 שיתופים | 132 צפיות

אחרי להיט הרשת "איראן Don't Shoot", פנינה רוזנבלום נכנסת שוב לאולפן, והפעם היא מקליטה שיר עבור תושבות ותושבי הצפון, שחיים במציאות בלתי נתפסת מאז השבעה באוקטובר.

>> "לא ככה תכננתי את יום הולדתי": החגיגה העצובה של פנינה רוזנבלום

"ביקשתם שיר חדש, והנה זה הגיע – 'צפון בוער'", מכריזה רוזנבלום היום היישר מהאולפן, בציון תשעה חודשים למלחמה. "פשוט זה נגע לי ללב, מה שקורה בצפון הנורא הזה", אומרת רוזנבלום ומספרת מאיפה ההשראה: "עם הממשלה שלא עושה כלום כבר תשעה חודשים לתושבי הצפון, באה לי המוזה ובא לי השיר".

נזכיר שרוזנבלום בת ה-69 הוציאה בתחילת המלחמה גם את השיר "איפה הייתם בשביעי לעשירי". היא נמצאת ברגעים אלה ממש באולפן ההקלטות, אז את השיר החדש שכתבה עדיין אי אפשר לשמוע לצערנו. אנחנו סקרניות כבר מעכשיו.