קצת נחמה לנשמה: עוף ובטטות עם חרדל, שום ודבש

עוף ובטטות עם חרדל, שום ודבש של מיכל מוזס | צילום: shutterstock
עוף ובטטות עם חרדל, שום ודבש של מיכל מוזס | צילום: shutterstock

מתכון קל להכנה של השפית מיכל מוזס לארוחת צהריים פשוטה ומנחמת: עוף ובטטות בטעמים קרמליים - שילוב מושלם שילדים מאוד אוהבים

88 שיתופים | 132 צפיות

4-3 מנות | שעה ו-20 דקות | קל | כשר | עוף

החומרים

3 כרעי עוף חצויות
3 בטטות בינוניות חתוכות לפלחים
2 כפות גדושות מיונז
1 כף חרדל דיז'ון גרגרים
2-1 שיני שום כתושות
2 כפיות דבש (או סילאן)
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

2. מערבבים בקערה מיונז, חרדל, שום, דבש, מלח ופלפל.

3. מוסיפים את חלקי העוף והבטטות ומערבבים עד שהם מצופים היטב. מעבירים לשקית קוקי, קושרים ומניחים בתבנית. מחוררים את השקית בכמה מקומות.

4. אופים כשעה ורבע עד שהעוף זהוב.

למתכונים נוספים עם עוף היכנסי לאתר "השולחן"