עוגיות מרשמלו וקורנפלקס

המתכון הזה הוא מסוג הדברים שמעלים את השאלה "איך לא חשבו על זה קודם?". שילוב של מרשמלו, קורנפלקס ונטיפי שוקולד צ’יפס יוצר עוגיות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
מצרכים:
המצרכים ל-50 עוגיות:
¾1 כוסות סוכר
200 גר' חמאה
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קליפת לימון מגוררת
¾1 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית מלח
3/4 כוס קוואקר
½1 כוסות קורנפלקס
1/2 כוס (80 גר') נטיפי שוקולד צ'יפס
10 מרשמלו, קצוצים
אופן ההכנה:
1. מקציפים את הסוכר והחמאה עד שהחמאה מקבלת צבע לבן בהיר.
2. מוסיפים לתערובת את הביצים, תמצית הווניל וקליפת הלימון המגוררת ומערבבים.
3. מוסיפים לתערובת את הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים במהירות נמוכה.
4. מוסיפים לתערובת את הקוואקר, הקורנפלקס והשוקולד צ'יפס ומערבבים עד שהם נטמעים בתערובת.
5. מוסיפים לתערובת את המרשמלו, מערבבים ויוצרים עוגיות.
6. מניחים את העוגיות על נייר אפייה במרווחים של 3 ס"מ זו מזו ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-9 דקות.