סלט סלק בטעם ג'ינגר

וריאציה פיקנטית ומשובחת של סלט סלק
88 שיתופים | 132 צפיות
(2-3 סועדים)
המצרכים הדרושים:
- 5 סלקים גדולים
- 3 כפות שומשום מלא
- 1 כף שמן שומשום
- 1/2 חבילת בצל ירוק
- 2 לימונים
- 3 שיני שום
- 1/4 חבילה כוסברה טרייה
- 1/2 כפית מלח גס אפור
- 1 ראש ג'ינג'ר
- 2 כפות טחינה גולמית (לבחירה)
אופן ההכנה:
- מבשלים את הסלק עד שמתרכך, מצננים וחותכים אותו לקוביות.
- קוצצים את הבצל לעיגולים קטנים, משרים את הכוסברה למשך חצי שעה עם כפית מלח ושוטפים היטב, מייבשים וקוצצים גס. מערבבים את התבלינים ויוצקים מעל הסלק, מוסיפים מיץ לימון, בצל וכוסברה. מגרדים את הג'ינג'ר ומוסיפים כף לסלט ומערבבים.
- ניתן להוסיף לפני ההגשה שתי כפות טחינה גולמית מעל הסלט או לחלופין לפזר חופן שומשום מלא.
מצרכים:
- 5 סלקים גדולים
- 3 כפות שומשום מלא
- 1 כף שמן שומשום
- 1/2 חבילת בצל ירוק
- 2 לימונים
- 3 שיני שום
- 1/4 חבילה כוסברה טרייה
- 1/2 כפית מלח גס אפור
- 1 ראש ג'ינג'ר
- 2 כפות טחינה גולמית (לבחירה)
אופן ההכנה:
מבשלים את הסלק עד שמתרכך, מצננים וחותכים אותו לקוביות.
קוצצים את הבצל לעיגולים קטנים, משרים את הכוסברה למשך חצי שעה עם כפית מלח ושוטפים היטב, מייבשים וקוצצים גס. מערבבים את התבלינים ויוצקים מעל הסלק, מוסיפים מיץ לימון, בצל וכוסברה. מגרדים את הג'ינג'ר ומוסיפים כף לסלט ומערבבים.
ניתן להוסיף לפני ההגשה שתי כפות טחינה גולמית מעל הסלט או לחלופין לפזר חופן שומשום מלא.