סלט לפת וסרדינים

סלט מזין במיוחד עם רכיבים מקוריים

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים לשש מנות:

  • 3 גזרים בינוניים, קלוף וחתוך לטבעות
  • 3 לפתות בינוניות, שטופות וחתוכות לרצועות
  • 3 דגי סרדינים בטעם אנשובי בשמן צמחי ומלח, נקיים וחתוכים לחתיכות קטנות
  • 4 בצלים ירוקים בינוניים
  • 1/2 לימון
  • 1/2 כפית הריסה או פלפלת חריפה
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה:

  1. מניחים את כל הירקות והסרדינים בקערה.
  2. מוסיפים את ההריסה, המלח והשמן ומערבבים. מגישים קר.

לפיזור:

  • מי שאינו אוהב סרדינים, יכול לוותר עליהם.
  • ניתן לוותר על הלימון ולהשתמש בשני לימונים קטנים כבושים חתוכים לחתיכות קטנות.

<em>מתוך: מגזין דרך האוכל

לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה

19.12.06

(עודכן ב – 20.01.09)

מצרכים:

לשש מנות:

  • 3 גזרים בינוניים, קלוף וחתוך לטבעות
  • 3 לפתות בינוניות, שטופות וחתוכות לרצועות
  • 3 דגי סרדינים בטעם אנשובי בשמן צמחי ומלח, נקיים וחתוכים לחתיכות קטנות
  • 4 בצלים ירוקים בינוניים
  • 1/2 לימון
  • 1/2 כפית הריסה או פלפלת חריפה
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה:

  1. מניחים את כל הירקות והסרדינים בקערה.
  2. מוסיפים את ההריסה, המלח והשמן ומערבבים. מגישים קר.

לפיזור:

  • מי שאינו אוהב סרדינים, יכול לוותר עליהם.
  • ניתן לוותר על הלימון ולהשתמש בשני לימונים קטנים כבושים חתוכים לחתיכות קטנות.