סלט לפת וסרדינים

סלט מזין במיוחד עם רכיבים מקוריים
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים לשש מנות:
- 3 גזרים בינוניים, קלוף וחתוך לטבעות
- 3 לפתות בינוניות, שטופות וחתוכות לרצועות
- 3 דגי סרדינים בטעם אנשובי בשמן צמחי ומלח, נקיים וחתוכים לחתיכות קטנות
- 4 בצלים ירוקים בינוניים
- 1/2 לימון
- 1/2 כפית הריסה או פלפלת חריפה
- 1/2 כפית מלח
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה:
- מניחים את כל הירקות והסרדינים בקערה.
- מוסיפים את ההריסה, המלח והשמן ומערבבים. מגישים קר.
לפיזור:
- מי שאינו אוהב סרדינים, יכול לוותר עליהם.
- ניתן לוותר על הלימון ולהשתמש בשני לימונים קטנים כבושים חתוכים לחתיכות קטנות.
<em>מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה
19.12.06
(עודכן ב – 20.01.09)
מצרכים:
לשש מנות:
- 3 גזרים בינוניים, קלוף וחתוך לטבעות
- 3 לפתות בינוניות, שטופות וחתוכות לרצועות
- 3 דגי סרדינים בטעם אנשובי בשמן צמחי ומלח, נקיים וחתוכים לחתיכות קטנות
- 4 בצלים ירוקים בינוניים
- 1/2 לימון
- 1/2 כפית הריסה או פלפלת חריפה
- 1/2 כפית מלח
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה:
- מניחים את כל הירקות והסרדינים בקערה.
- מוסיפים את ההריסה, המלח והשמן ומערבבים. מגישים קר.
לפיזור:
- מי שאינו אוהב סרדינים, יכול לוותר עליהם.
- ניתן לוותר על הלימון ולהשתמש בשני לימונים קטנים כבושים חתוכים לחתיכות קטנות.