סביצ'ה יילו טייל

סביצ'ה מרענן בזיגוג רימונים וצזיקי, המעניק לסביצ'ה טוויסט מרענן

88 שיתופים | 132 צפיות

כשר, קל, מהיר

החומרים למנה אחת:

  • 80 גר' פילה דג טרי
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • קורט מלח ים
  • 2 כפות תרכיז גרנדין
  • 1 כפית רכז רימונים
  • 1/3 כוס יוגורט כבשים
  • 1/2 מלפפון, קצוץ עם הקליפה
  • 1/2 שן שום, קצוצה
  • מלח, לפי הטעם

להגשה:

  • עלי מנטה טריים
  • רצועות פוקאצ'ה דקיקות

אופן הכנה:

  1. מסדרים את רצועות הדג על צלחת ומתבלים במיץ לימון, מלח גס ושמן זית.
  2. מערבבים את הגרנדין עם רכז הרימונים. יוצקים מעט מהזיגוג על הדג.
  3. מערבבים את היוגורט עם השום והמלפפון הקצוץ, מתבלים במלח ויוצקים על הדג.
  4. מקשטים בעלי מנטה ורצועות פוקאצ'ה דקיקות.

מצרכים:

למנה אחת:

  • 80 גר' פילה דג טרי
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • קורט מלח ים
  • 2 כפות תרכיז גרנדין
  • 1 כפית רכז רימונים
  • 1/3 כוס יוגורט כבשים
  • 1/2 מלפפון, קצוץ עם הקליפה
  • 1/2 שן שום, קצוצה
  • מלח, לפי הטעם

להגשה:

  • עלי מנטה טריים
  • רצועות פוקאצ'ה דקיקות

אופן ההכנה:

מסדרים את רצועות הדג על צלחת ומתבלים במיץ לימון, מלח גס ושמן זית.

מערבבים את הגרנדין עם רכז הרימונים. יוצקים מעט מהזיגוג על הדג.

מערבבים את היוגורט עם השום והמלפפון הקצוץ, מתבלים במלח ויוצקים על הדג.

מקשטים בעלי מנטה ורצועות פוקאצ'ה דקיקות.