Time Out תל אביב About Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.

מגזין אתמגזין את

galshmu

החל מ-20 שקל לפריט שאין לאף אחת: מכירה מיוחדת למטרה חשובה

פיסים שאין לאף אחת אחרת. יובל שרף בבזאר למען נפגעות תקיפה מינית | צילום: מיקה גורביץ'
פיסים שאין לאף אחת אחרת. יובל שרף בבזאר למען נפגעות תקיפה מינית | צילום: מיקה גורביץ'

בגדים שהם פיסים, נעלי מעצבות, שמלות כלה ואקססוריז - והכל במחירים מפתים במיוחד. "מתלבשות על זה" הוא הבזאר הכי שווה בעיר, אבל הרבה מעבר לשופינג. כי כשאנחנו מתלבשות על זה - אנחנו גם עושות שינוי

|
25 במרץ 2025
88 שיתופים | 132 צפיות

בין אם אתן חובבות מציאות, פיסים, נעלי מעצבות ומעצבים או פשוט אוהבת לדעת שהכסף שלכן עושה טוב – תשרייינו בקאלנדר: ב־27–29 במרץ 2025 חוזר הבזאר האופנתי והמרגש "מתלבשות על זה" בגני התערוכה בתל אביב, והפעם בגרסתו ה־22!

>> מנומר זה אאוט? קייטי הולמס מציגה את הפרינט הלוהט החדש

מאחורי השם הקליט עומד אירוע התרמה שנתי לטובת מרכז הסיוע לנפגעות ולנפגעי תקיפה מינית תל אביב, שהפך למוסד של ממש. על פני שלושה ימים, תוכלו לרכוש עשרות אלפי פריטים שתרמו מעצבים, מעצבות, מותגים ובתי עסק – מבגדים ונעליים (לנשים, גברים וילדים) ועד תכשיטים, אקססוריז, מוצרי טיפוח, כלי בית ואפילו מזון ושתייה. בין השמות הבולטים: Addict, Under the Rock, שופרא, בל & סו ועוד – והמחירים מפתים לגמרי.

בזאר למען נפגעות תקיפה מינית | צילום: מיקה גורביץ'
בזאר למען נפגעות תקיפה מינית | צילום: מיקה גורביץ'

והשנה, תוספת חגיגית במיוחד: בוטיק שמלות כלה וערב שייפתח לראשונה במסגרת הבזאר לאורך כל סוף השבוע הקרוב. לקידום הבוטיק עלה בשבוע האחרון קמפיין חדש ומרגש, בהשתתפות נשים מוכרות במיוחד – כוכבות עבר מ"חתונה ממבט ראשון", שתומכות ביוזמה ומשמיעות את קולן.

מעבר לשופינג – זו הזדמנות לקחת חלק במאבק חשוב. ההכנסות מבזאר "מתלבשות על זה" הן חלק מרכזי מהתקציב של מרכז הסיוע, שמעניק מדי שנה תמיכה, ליווי, קווים חמים וסדנאות חינוך לעשרות אלפי נשים, גברים ונוער מכל הארץ. המרכז פועל גם מול המערכת הרפואית והמשפטית, מפעיל קבוצות תמיכה, סדנאות לבני נוער, הכשרות מקצועיות, והוא היחיד בארץ שמחזיק קווי סיוע ייעודיים גם לנפגעים גברים – מהחברה החילונית והדתית כאחד.

בשנת 2024 בלבד טיפל המרכז בלמעלה מ־10,000 פניות, ליווה מאות הליכים משפטיים והפעיל עשרות קבוצות תמיכה. מאז ה־7 באוקטובר, הצורך רק גובר – ורבות חוות וחווים רה-טראומה ודורשים מענה מיידי. הבזאר, שמבוסס כולו על מתנדבים ומתנדבות, הוא הלב הפועם של הגיוס הזה. אז כן, זה שיקי, זה כיף. וכן – זו גם אחת הדרכים הכי אפקטיביות לעשות טוב.

מתלבשות על זה 2025, גני התערוכה, ביתן 11, ת"א, 27–29.3.25, הכניסה חופשית

רוצה לקבל את מגזין ״את״ למייל? הירשמי לניוזלטר שלנו
מגזין את

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2026
Designed, Developed and Powered byRGB Media
popup-image

רוצה לקבל את הגיליון החדש של “את” עד הבית ב-9.90 ש״ח?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!