מרק תירס ממכר עם טוויסט: מתכון מושלם לימים קרים

מרק תירס | צילום: shuttertstock
מרק תירס | צילום: shuttertstock

מרק תירס קרמי ומתקתק עם עקיצת ג'ינג'ר מפתיעה ונגיעה פרשית של סלרי. נשמע לנו כמו מתכון לארוחה המושלמת ביום קר

88 שיתופים | 132 צפיות

12-10 מנות | 30 דקות | קל מאוד | כשר | מרקים

החומרים

2 בצלים קצוצים
2 כפות שמן קנולה
1/2 כפית שורש ג’ינג’ר טרי, מגורר
4 כוסות גרגירי תירס קפואים או טריים
5 כוסות מים
5 ענפי סלרי (עם העלים)
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1. מאדים את הבצלים בשמן בסיר עד שהם שקופים. מוסיפים את שורש הג'ינג'ר ומאדים עוד דקה.

2. מוסיפים את גרגרי התירס, המים והסלרי, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה במשך 20 דקות.

3. מוציאים כוס אחת מתוכן המרק ללא נוזלים ושומרים בצד.

4. מתבלים במלח ובפלפל. מרסקים את המרק בבלנדר מוט או במעבד מזון למחית סמיכה בעלת מרקם גס.

5. מחזירים לסיר את הכוס שנשמרה בצד, מערבבים ומתקנים תיבול.

רוצה מתכוני תירס נוספים? היכנסי לאתר "השולחן"