כל גרגר, זהב: מתכון לסלט חומוס, פטריות מושחמות ופסטו

סלט גרגרי חומוס, פטריות מושחמות ופסטו של מיכל מוזס | צילום: shutterstock
מתכון קליל וטעים ב-10 דקות הכנה לסלט גרגירי חומוס עם פטריות ופסטו יוצא דופן או לתוספת זריזה וחמה שתשדרג אורז לבן
88 שיתופים | 132 צפיות
3-2 מנות | 10 דקות | קל מאוד | כשר | טבעוני
החומרים
שמן
2 סלסילות פטריות שמפיניון פרוסות
מלח
פלפל שחור
1 כוס גרגרי חומוס מבשולים
1 כף גדושה פסטו
אופן ההכנה
1. מקפיצים פטריות שמפיניון במחבת עם שמן להשחמה ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים גרגרי חומוס מבושלים, מזלפים מעל כף גדושה פסטו ומגישים חמים.