כל גרגר, זהב: מתכון לסלט חומוס, פטריות מושחמות ופסטו

סלט גרגרי חומוס, פטריות מושחמות ופסטו של מיכל מוזס | צילום: shutterstock
סלט גרגרי חומוס, פטריות מושחמות ופסטו של מיכל מוזס | צילום: shutterstock

מתכון קליל וטעים ב-10 דקות הכנה לסלט גרגירי חומוס עם פטריות ופסטו יוצא דופן או לתוספת זריזה וחמה שתשדרג אורז לבן

88 שיתופים | 132 צפיות

3-2 מנות | 10 דקות | קל מאוד | כשר | טבעוני

החומרים

שמן
2 סלסילות פטריות שמפיניון פרוסות
מלח
פלפל שחור
1 כוס גרגרי חומוס מבשולים
1 כף גדושה פסטו

אופן ההכנה

1. מקפיצים פטריות שמפיניון במחבת עם שמן להשחמה ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים גרגרי חומוס מבושלים, מזלפים מעל כף גדושה פסטו ומגישים חמים.

למתכונים נוספים עם גרגרי חומוס היכנסי לאתר "השולחן"