קלייה למטרה: המתכון המנצח של עומר מילר לחציל על האש

חציל על האש | צילום: רונן מנגן, סגנון: רותם ניר
חציל על האש | צילום: רונן מנגן, סגנון: רותם ניר

חציל על האש זה אחד הדברים הטובים שלעולם יש להציע. עומר מילר משתף בשיטת הקלייה שלו וחולק איתנו את הגרסה שלו לתיבול שבעיניו מביא לשלמות

88 שיתופים | 132 צפיות

חומרים ל-10-8 מנות | 30 דקות | קל מאוד | כשר | טבעוני

מכל שיטות ההכנה הקלייה הכי מתאימה לחציל. תיבול של טחינה, סילאן ואורגנו מביאים אותו לכדי שלמות.

החומרים

4 חצילים
4 כפות טחינה גולמית
1 כפית סילאן
1 עגבנייה רק זרעים ומיץ
1 כף עלי אורגנו טריים
1 כף טבעות בצל ירוק בצל ירוק
1 כפית צנוברים קלויים
1 כף מיץ לימון
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1. קולים חצילים על גריל פחמים עד שהקליפה רכה ושחומה. מצננים, קולפים וקוצצים את בשר החצילים.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים, קוצצים עוד קצת ומגישים.

למתכונים נוספים עם חצילים היכנסי לאתר "השולחן"