מרק כתום של בטטה ושורשי סתיו לערב קפוא

מרק בטטה ושורשי סתיו של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל
מרק בטטה ושורשי סתיו של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל

מרק בטטה כתום עם שורשים מספק שכבות מענגות של טעמים שיעזרו לכן להפרד מהסופה ברברה, עד להבזק החורף הבא

88 שיתופים | 132 צפיות
מרק שורשים כתום מייצר שכבות של טעמים שלא פוגשים במרק בטטה פשוט, והחורף שבחוץ נותן אווירה מושלמת להנות מכל הכתום הכתום הזה. הבונוס: ההכנה פשוטה ומהירה ממש.

 6 מנות | 30 דקות הכנה | קל | כשר | טבעוני

חומרים

אופן ההכנה

  1. שמים את כל החומרים בסיר וממלאים מים עד גובה הירקות. מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים במשך 20־30 דקות עד שהירקות מתרככים.
  2. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט לתערובת חלקה וסמיכה. מעבירים דרך מסננת צפופה לקבלת מרקם חלק במיוחד ומגישים.

המתכון פורסם לראשונה בהשולחן, לכל מתכוני המרקים המהירים