מרק כתום של בטטה ושורשי סתיו לערב קפוא
מרק בטטה כתום עם שורשים מספק שכבות מענגות של טעמים שיעזרו לכן להפרד מהסופה ברברה, עד להבזק החורף הבא
88 שיתופים | 132 צפיות
מרק שורשים כתום מייצר שכבות של טעמים שלא פוגשים במרק בטטה פשוט, והחורף שבחוץ נותן אווירה מושלמת להנות מכל הכתום הכתום הזה. הבונוס: ההכנה פשוטה ומהירה ממש.
6 מנות | 30 דקות הכנה | קל | כשר | טבעוני
חומרים
אופן ההכנה
- שמים את כל החומרים בסיר וממלאים מים עד גובה הירקות. מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים במשך 20־30 דקות עד שהירקות מתרככים.
- טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט לתערובת חלקה וסמיכה. מעבירים דרך מסננת צפופה לקבלת מרקם חלק במיוחד ומגישים.
המתכון פורסם לראשונה בהשולחן, לכל מתכוני המרקים המהירים