מורן אטיאס בזעקות קורעות לב: "אני צריכה עזרה, השריפה מגיעה אלינו"

מורן אטיאס, השגרירה הבינלאומית של מותג הטיפוח FRE | צילום: שוקה כהן
מורן אטיאס, השגרירה הבינלאומית של מותג הטיפוח FRE | צילום: שוקה כהן

שריפות הענק בלוס אנג׳לס הגיעו עד פתח ביתה של מורן אטיאס. השחקנית משתפת ברגעי האימה בזמן אמת, ופורצת בבכי מול המצלמה

88 שיתופים | 132 צפיות

השחקנית הישראלית-בינלאומית, מורן אטיאס, חוותה הלילה רגעי אימה כאשר שריפות הענק המשתוללות בלוס אנג’לס התקרבו עד לפתח ביתה. בסרטון מצמרר ששיתפה בסטורי, נראית אטיאס מחוץ לביתה, בוכה בהיסטריה וזועקת באנגלית: "אני צריכה עזרה, השריפה מגיעה אלינו".

>> אם אלה החיים: קרן פלס עוברת על החוקים בשביל רן דנקר

בתוך סערת הרגשות, עברה אטיאס לעברית, מתקשה להחניק את הבכי: "תקשיבו, זה לא אמיתי, יואו, איזה שנה ארורה, די כבר. אלוהים. אימא. זה פשוט פה ופינו את הבית שלי עכשיו".

מורן אטיאס | צילום: אינסטגרם moranatias@
מורן אטיאס | צילום: אינסטגרם moranatias@

לאחר שנרגעה מעט, פנתה שוב באנגלית והודתה למלאכים שסביבה: "אני ממש מפחדת. אני רק רוצה להגיד תודה לכל המלאכים שמסביב שעוזרים לנו עם מים ומסוקים ומנסים להציל את הבתים שלנו. שאלוהים יברך אתכם".

אטיאס תיעדה את הלהבות המאיימות, והדגישה כמה הן קרובות. מאוחר יותר, שיתפה תמונה בפיג’מה, ניצבת ברחוב וצופה בהריסות: "זהו", כתבה, "סגרו את הרחוב שלנו ועכשיו זה בידיים של אלוהים". השריפות בלוס אנג’לס גובות מחיר כבד, ולא רק מאטיאס. בין הנפגעים המפורסמים נמנים בילי קריסטל, שאיבד את ביתו בן 45 השנים, ופריס הילטון, שביתה נשרף עד היסוד. גם אדם ברודי ("רק לא זה") ולייטון מיסטר ("גוסיפ גירל") איבדו את בית מגוריהם, בו הם מגדלים את שני ילדיהם. שחקנים מפורסמים נוספים שאיבדו את בתיהם בשריפות הם השחקנית והזמרת מנדי מור, השחקן קרי אלווס (״הנסיכה הקסומה״) והשחקן הוותיק ג׳יימס וודס שפרץ בבכי בשידור בעקבות שריפת ביתו בשכונת פסיפיק פליסיידס.

 

הקהילה ההוליוודית מתמודדת עם אובדן כבד, אך ממשיכה להפגין סולידריות ותמיכה הדדית. כולנו תקווה שהאש תדעך במהרה, והנפגעים ימצאו נחמה ושיקום.