ככה פותחים סופ"ש: לחמניות בריוש, גבינות ותבלינים

הלחמניות האלה חמאתיות ועשירות במיוחד, כל התוספות כבר נמצאות בבצק, ואפשר לשחק איתן בהתאם לטעם האישי. לארוז לסל הפיקניק או לפתוח איתן שולחן בסופ"ש
כ-30 לחמניות קטנות | כ-40 דקות+שעתיים התפחה | קל
כל סלסילת פיקניק חייבת להכיל לחם או לחמניות. הלחמניות האלה חמאתיות ועשירות במיוחד, כל התוספות כבר נמצאות בבצק, ואפשר לשחק איתן בהתאם לטעם האישי.
החומרים
להברשה
אופן ההכנה
1
מערבלים בקערת מיקסר עם וו לישה מים, שמרים, סוכר ומלח לאיחוד. מוסיפים ביצים וקמח ולשים 6־7 דקות לבצק אחיד. מוסיפים בהדרגה חמאה וממשיכים ללוש כ־5 דקות להטמעתה לבצק אחיד, שנפרד מדפנות הקערה. מוסיפים עשבי תיבול וגבינה ולשים עוד כמה שניות.
2
מעבירים את הבצק לקערה מקומחת, מכסים ומתפיחים כשעה להכפלת הנפח.
3
מחלקים את הבצק לחלקים במשקל 50 גרם האחד, מכדררים ומסדרים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מכסים ומתפיחים כ־40 דקות להכפלת הנפח.