כרעיים בעשבי תיבול

של השף קולין גילון ותאגיד משתלות "חישתיל"

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים לארבע מנות:

  • 4 כרעי עוף

למרינדה:

  • 2 כוסות שמן זית משובח
  • 2 גבעולי אורגנו
  • 1 גבעול מרווה
  • 2 גבעולי טימין
  • 2 גבעולי טרגון
  • 3 שיני שום
  • מעט מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את מרכיבי המרינדה, ומשרים בה את כרעי העוף למשך עשר שעות לפחות.
  2. צולים את כרעי העוף בתנור בחום גבוה של 200 מעלות במשך 20-30 דקות. מדי פעם מברישים במרינדה.