כרעיים בעשבי תיבול

של השף קולין גילון ותאגיד משתלות "חישתיל"
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים לארבע מנות:
- 4 כרעי עוף
למרינדה:
- 2 כוסות שמן זית משובח
- 2 גבעולי אורגנו
- 1 גבעול מרווה
- 2 גבעולי טימין
- 2 גבעולי טרגון
- 3 שיני שום
- מעט מלח
- פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מערבבים את מרכיבי המרינדה, ומשרים בה את כרעי העוף למשך עשר שעות לפחות.
- צולים את כרעי העוף בתנור בחום גבוה של 200 מעלות במשך 20-30 דקות. מדי פעם מברישים במרינדה.