כנפיים במרינדה

כנפי עוף ברוטב מרינדה שכיף לנשנש
88 שיתופים | 132 צפיות
כשר, בשרי, קל להכנה
המרכיבים:
2 ק"ג כנפיים חצויות ונקיות
למרינדה:
- 2 כוסות שמן
- 4 כפות כמון
- 2 כפות כורכום
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 2 כפיות פפריקה חריפה (לאוהבי חריף)
- 2 כפיות מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית שום כתוש
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל חומרי המרינדה ביחד. משרים את הכנפיים במרינדה לארבע שעות לפחות.
- צולים את הכנפיים על גריל או במחבת גריל על אש נמוכה (כדי שהכנפיים לא יישרפו).
- באדיבות גדעון קסה , השף הראשי של רשת מסעדות אווזי