כנפיים במרינדה

כנפי עוף ברוטב מרינדה שכיף לנשנש

88 שיתופים | 132 צפיות

כשר, בשרי, קל להכנה

המרכיבים:
2 ק"ג כנפיים חצויות ונקיות

למרינדה:

  • 2 כוסות שמן
  • 4 כפות כמון
  • 2 כפות כורכום
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 2 כפיות פפריקה חריפה (לאוהבי חריף)
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שום כתוש

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל חומרי המרינדה ביחד. משרים את הכנפיים במרינדה לארבע שעות לפחות.
  2. צולים את הכנפיים על גריל או במחבת גריל על אש נמוכה (כדי שהכנפיים לא יישרפו).
  3. באדיבות גדעון קסה , השף הראשי של רשת מסעדות אווזי