הולכים על הכל: הקולקציה המשותפת של ניו באלאנס עם שנקר

ניו באלאנס | צילום: יח"צ
ניו באלאנס | צילום: יח"צ

ניו באלאנס משיקים קולקציה חדשה, משתפים פעולה עם שנקר ומוכיחים שסניקרס זה הכי פאשן שיש

88 שיתופים | 132 צפיות

אם יש דבר אחד שהוכח בשנים האחרונות, והוא שסניקרס הן כבר ממש לא עניין רק של נוחות או הצהרה אופנתית שמתאימה לרחוב בלבד. עם המודעות לבריאות והעצמה נשית, הנעליים השטוחות תופסות יותר ויותר מקום גם בעולם האופנה העלית, וזה אינו מחזה נדיר לראות דוגמניות לבושות בבגדי ערב ומהלכות על המסלול בסניקרס שיקיות.

את התחייה המחודשת של הסניקרס כאביזר אופנתי במיוחד מבינים היטב במותג ניו באלאנס שבסיסו בבוסטון, ארה״ב, שכבר שנים נחשב למותג מוביל בעולם נעלי ואביזרי הספורט לאתלטים. החברה החלה דרכה כיצרנית של תומכים לקשת כף הרגל ומייצרת כיום כ-4 מיליון זוגות נעליים בשנה בחמשת מפעליה, הפרושים ברחבי העולם. במקביל לנעלי הריצה וההליכה משיקה החברה מדי עונה גם קו לייפסטייל אופנתי המצטיין בעיצובי רטרו, בצבעים עדכניים וסוליות המיוצרות בטכנולוגיה מתקדמת לנוחות מקסימלית. במילים אחרות – מדובר בשילוב המושלם בין נעליים מקצועיות המתאימות לאתלטים, ובין מענה לצרכים האופנתיים שלהם וגם של מי שלא משתמש בנעליים לריצה.

אופנה ואוונגרד. ניו באלאנס ודגמים של המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר | צילום: יח"צ
אופנה ואוונגרד. ניו באלאנס ודגמים של המחלקה לעיצוב אופנה בשנקר | צילום: יח"צ

בשבוע האופנה גינדי תל אביב, חברו ניו באלאנס לדור הבא של מעצבי האופנה – הסטודנטים במחלקה לעיצוב אופנה בשנקר. התצוגה סיפקה פרשנויות מגוונות של המונח ״אוונגרד״, שבאו לידי ביטוי בחיפוש צורני של גזרות חדשות, שילובי חומרים, פלטות צבעים ויחסים בין הגוף לבגד. על המסלול נפגשו עיצובים מפרויקטים מצטיינים של סטודנטים משנים ב' ו-ג' בקטגוריות שונות – מג'ינס ובגדי ספורט דרך מחויטים ועד ללבוש ערב. כל הדגמים הוצגו עם נעלי ניו באלאנס ועל המסלול הילכו עשרות דגמים במגוון צבעים וסגנונות מקולקציות הפרפורמנס והאופנה לחורף 2015-16 של מותג הספורט האמריקאי.

מתוך התצוגה המשותפת במסגרת שבוע האופנה גינדי תל אביב | צילום: יח"צ
מתוך התצוגה המשותפת במסגרת שבוע האופנה גינדי תל אביב | צילום: יח"צ

זו אינה הפעם הראשונה שמותג נעלי הספורט משתף פעולה עם עולם האופנה. בשנים האחרונות חברו בניו באלאנס למותגים שונים ליצירת דגמי נעליים מעוצבים ואקסקלוסיביים, החל ממותגי הלבשה יומיומיים מצליחים כמו J.Crew ועד למותגי על פורצי דרך כמו בית האופנה היפני קום דה גרסון. השנה חברו למותג הסקי ולבוש החוץ Burton ליצירת קולקציה מיוחדת וקולית של נעליים המתאימות להליכות בשלג לצד מגפוני סנואובורד.

בקולקציית הגברים של המותג לסתיו-חורף 2015/16 שנחשפה לאחרונה, הדגמים הקלאסיים מקבלים טוויסט אופנתי ברמת הצבעוניות, החומרים והמראה הכללי. הם רועננו בצבעוניות חדשנית של גוונים כמו חום חמרה, אפור מלאנז', בורדו עמוק, ירוק אקווה מרין, אדום כלנית, סגול בשילוב ורוד פוקסיה, ירוק ליים, כחול ניאון ועוד. זאת לצד גווני ירוק בקבוק, חום קפה ואפור עכבר המסורתיים שגם הם קיבלו מראה מחודש בזכות שילובי צבע בסוליה או בלוגו שמגיע בצבע מנוגד.

ניו באלאנס | צילום: יח"צ
ניו באלאנס | צילום: יח"צ
ניו באלאנס | צילום: יח"צ
ניו באלאנס | צילום: יח"צ

ניו באלאנס גאה להמשיך ולהיות מותג מוביל בתחום הנעלת הספורט המקצועית מבלי להתפשר ולו לרגע על החדשנות העיצובית, כך שזוג הנעליים שלכם ישמשו אתכם מהבוקר עד הערב, עם בגדי ספורט בריצת בוקר עירונית, בליווי מראה מחויט לעבודה ועד לדרינק שאחרי.

ניתן למצוא בחנויות המותג ובמשווקים המורשים. חנויות המותג: דרך עדן 1 ראשון לציון | שביל המפעל 3, תל אביב | קניון שער הצפון, קרית אתא | ניו באלאנס | New Balance Israel

ניו באלאנס | צילום: יח"צ
ניו באלאנס | צילום: יח"צ
ניו באלאנס | צילום: יח"צ
ניו באלאנס | צילום: יח"צ
ניו באלאנס | צילום: יח"צ
ניו באלאנס | צילום: יח"צ