בויפרנד בוקסר: הודיה מ"האח" מבשרת על הטרנד האופנתי הבא

גנגסטה סטייל. הודיה כהן | צילום: רן יחזקאל
גנגסטה סטייל. הודיה כהן | צילום: רן יחזקאל

הודיה כהן לוקחת את סגנון הבויפרנד לשלב הבא, הרבה מעבר לג’ינס. עם בוקסר שמבצבץ מהמכנסיים, היא הופכת פריט אינטימי גברי למהלך אופנתי שובב. אז האם אנחנו רגע לפני הטרנד החצוף של העונה?

88 שיתופים | 132 צפיות

אם פעם “בויפרנד ג’ינס” היה השיא של הלקחת-לו-מהארון, נראה שהודיה כהן עושה עוד צעד קדימה או למטה, אם לדייק, ומאמצת את הבויפרנד בוקסר. כן, זה בדיוק מה שזה נשמע: הבוקסר של החבר מציץ מעל הג’ינס בכוונה תחילה.

>> התרעת טרנד: האקססורי שעושה את הכל הלוק ובסטייל

בתמונה אפשר לראות שהודיה לוקחת את האסתטיקה הגברית למקום הרבה יותר משחקי ופחות מתנצל – שילוב של בוקסר חשוף וג’ינס נמוך בגישה של טו קול פור סקול. בעידן שבו הגבולות בין מחלקות נשים וגברים בחנויות הולכים ומטשטשים, והנוזליות המגדרית כבר מזמן לא שייכת רק לשיח, אלא גם לארון הבגדים – הבויפרנד בוקסר מרגיש כמו המשך טבעי. פחות “לקחתי לו קפוצ’ון כי קר לי”, יותר “לקחתי לו בוקסר כי זה הווייב”.

סוואג של בויפרנד בוקסר. הודיה כהן | צילום מסך, רשת 13
סוואג של בויפרנד בוקסר. הודיה כהן | צילום מסך, רשת 13

וכן, גם הקונטקסט מתיישב עליה בול: הקרבה של הודיה לזוהר אייזיק זקן רק מוסיפה רובד שובבי לטרנד הזה. כי אם כבר לוקחות משהו מהחבר, אז למה לעצור בפריטים הצפויים? אבל בתכלס, הבויפרנד בוקסר אולי עוד לא הוכתר כטרנד רשמי, אבל הוא לגמרי מסמן כיוון נועז, חצוף, ובעיקר כזה שלא מפחד לשחק עם גבולות. ואנחנו לגמרי בעד.