גרניטה פירות יער

קינוח טעים, מרהיב ופשוט

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים ל-6 מנות:

  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 3 כפות דבש
  • ½4 כפות סוכר
  • 450 גר' פירות יער קפואים, מופשרים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בבלנדר את כל הרכיבים. יוצקים לתבנית שטוחה ומעבירים למקפיא.
  2. במשך השעתיים הבאות מערבבים בכל 20 דקות בעזרת מזלג, עד שהתערובת נראית כמו קרח כתוש. כשהושג המרקם הרצוי מכסים בניילון נצמד ושומרים בהקפאה.
  3. אם צריך טורפים שוב בעדינות במזלג לפני ההגשה.