קבב גאורגי של שף איגור ויינברג

קבב גאורגי | צילום: זוהר רון
קבב גאורגי | צילום: זוהר רון

משתה גאורגי עמוס באוכל מיוחד ובמשקאות מלאי אלכוהול הוא דרך מצוינת לחגוג את פורים באקסטרים. הפעם הגיע הזמן להתחבר לקבב במבטא גרוזיני

88 שיתופים | 132 צפיות

 

חומרים ל-10 יחידות | בינוני | בשרי

700 גר' בשר בקר שמן טחון
300 גר' בשר טלה טחון
1 בצל קצוץ דק
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית תערובת עשבי תיבול גאורגית (להשיג בחנויות המתמחות)

קבב גאורגי | צילום: זוהר רון
קבב גאורגי | צילום: זוהר רון

אופן ההכנה

1. מערבבים את המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה. קורצים מהתערובת קציצות קבב וצולים בגריל לפי מידת העשייה הרצויה.

מתכונים נוספים של השף איגור ויינברג:

1. בדריג'אני
2. חצ’פורי אמרולי ואצ’רולי
3. קפוסטה
4. פחליאני
5. חינקלי בשר

שף: איגור ויינברג, מסעדת Supra | צילום: זוהר רון | סטיילינג: נעה קנריק