ביצי דגים עם פלפלים מיובשים

ביצי דגים עם פלפלים מיובשים וכוסברה
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים לשש מנות:
- 1/2 כוס שמן זית
- 1 בצל חתוך לרצועות
- 500 גר' ביצי דגים מעורבים (זכר+נקבה)
- 6 פלפלים מיובשים, מושרים במים חמים במשך חצי שעה ומסוננים
- 10 שיני שום קלופות
- 1 צרור כוסברה קצוצה
- 1/2 ליטר ציר דגים או עוף
- 1/4 כפית כורכום
- מלח לפי הטעם
- פלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מטגנים בשמן הזית את הבצל עד לקבלת גוון זהוב.
- מוסיפים את ביצי הדגים וממשיכים לטגן, הופכים אותן ומוסיפים בזהירות את הפלפלים המיובשים, שיני השום והכוסברה ומאדים במשך שתי דקות נוספות.
- מוסיפים חצי מכמות ציר הדגים ואת הכורכום, המלח והפלפל הלבן. מבשלים כחמש דקות נוספות על אש נמוכה ומוסיפים את שאר ציר הדגים. מבשלים עד לצמצום חצי מהנוזלים טועמים ומתקנים את התיבול בהתאם לצורך.
מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה
17.12.06
(עודכן ב – 20.01.09)
מצרכים:
לשש מנות:
- 1/2 כוס שמן זית
- 1 בצל חתוך לרצועות
- 500 גר' ביצי דגים מעורבים (זכר+נקבה)
- 6 פלפלים מיובשים, מושרים במים חמים במשך חצי שעה ומסוננים
- 10 שיני שום קלופות
- 1 צרור כוסברה קצוצה
- 1/2 ליטר ציר דגים או עוף
- 1/4 כפית כורכום
- מלח לפי הטעם
- פלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מטגנים בשמן הזית את הבצל עד לקבלת גוון זהוב.
- מוסיפים את ביצי הדגים וממשיכים לטגן, הופכים אותן ומוסיפים בזהירות את הפלפלים המיובשים, שיני השום והכוסברה ומאדים במשך שתי דקות נוספות.
- מוסיפים חצי מכמות ציר הדגים ואת הכורכום, המלח והפלפל הלבן. מבשלים כחמש דקות נוספות על אש נמוכה ומוסיפים את שאר ציר הדגים. מבשלים עד לצמצום חצי מהנוזלים טועמים ומתקנים את התיבול בהתאם לצורך.