ארטיק בניחוח נענע ולימון

מתכון מעולה לארטיק פירות קיץ קפואים יצנן לכם את הקיץ הלוהט. הנענע והלימון מוסיפים ניחוח מרענן

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 3 סרטים מקליפת לימון, ללא החלק הלבן
  • 3 גבעולי נענע
  • קוביות קטנות של פירות קיץ, כל סוג שאוהבים (אפרסק, נקטרינה, מלון, ענבים, מנגו, אבטיח, שזיף וכדומה)

אופן ההכנה:

1. מרתיחים בסיר קטן את הסוכר, המים, סרטי קליפת הלימון וגבעולי הנענע. מבשלים ברתיחה במשך 5 דקות. מוציאים את סרטי קליפת הלימון והנענע ומניחים לצינון מוחלט.

2. ממלאים את התבניות בפירות עד 3/4 מגובהן ומוזגים מעל את הסירופ המתובל. בעזרת שיפוד או מקל מזיזים מעט את הפירות כדי למנוע כיסי אוויר ולפזר אותם פיזור שווה לכל אורך הארטיקים. מקפיאים.

מצרכים:

  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 3 סרטים מקליפת לימון, ללא החלק הלבן
  • 3 גבעולי נענע
  • קוביות קטנות של פירות קיץ, כל סוג שאוהבים (אפרסק, נקטרינה, מלון, ענבים, מנגו, אבטיח, שזיף וכדומה)

אופן ההכנה:

1. מרתיחים בסיר קטן את הסוכר, המים, סרטי קליפת הלימון וגבעולי הנענע. מבשלים ברתיחה במשך 5 דקות. מוציאים את סרטי קליפת הלימון והנענע ומניחים לצינון מוחלט.

2. ממלאים את התבניות בפירות עד 3/4 מגובהן ומוזגים מעל את הסירופ המתובל. בעזרת שיפוד או מקל מזיזים מעט את הפירות כדי למנוע כיסי אוויר ולפזר אותם פיזור שווה לכל אורך הארטיקים. מקפיאים.