ארטיק בניחוח נענע ולימון
מתכון מעולה לארטיק פירות קיץ קפואים יצנן לכם את הקיץ הלוהט. הנענע והלימון מוסיפים ניחוח מרענן
החומרים:
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כוס מים
- 3 סרטים מקליפת לימון, ללא החלק הלבן
- 3 גבעולי נענע
- קוביות קטנות של פירות קיץ, כל סוג שאוהבים (אפרסק, נקטרינה, מלון, ענבים, מנגו, אבטיח, שזיף וכדומה)
אופן ההכנה:
1. מרתיחים בסיר קטן את הסוכר, המים, סרטי קליפת הלימון וגבעולי הנענע. מבשלים ברתיחה במשך 5 דקות. מוציאים את סרטי קליפת הלימון והנענע ומניחים לצינון מוחלט.
2. ממלאים את התבניות בפירות עד 3/4 מגובהן ומוזגים מעל את הסירופ המתובל. בעזרת שיפוד או מקל מזיזים מעט את הפירות כדי למנוע כיסי אוויר ולפזר אותם פיזור שווה לכל אורך הארטיקים. מקפיאים.
מצרכים:
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כוס מים
- 3 סרטים מקליפת לימון, ללא החלק הלבן
- 3 גבעולי נענע
- קוביות קטנות של פירות קיץ, כל סוג שאוהבים (אפרסק, נקטרינה, מלון, ענבים, מנגו, אבטיח, שזיף וכדומה)
אופן ההכנה:
1. מרתיחים בסיר קטן את הסוכר, המים, סרטי קליפת הלימון וגבעולי הנענע. מבשלים ברתיחה במשך 5 דקות. מוציאים את סרטי קליפת הלימון והנענע ומניחים לצינון מוחלט.
2. ממלאים את התבניות בפירות עד 3/4 מגובהן ומוזגים מעל את הסירופ המתובל. בעזרת שיפוד או מקל מזיזים מעט את הפירות כדי למנוע כיסי אוויר ולפזר אותם פיזור שווה לכל אורך הארטיקים. מקפיאים.