ארטיק בירה, אפרסק וג'ינג'ר
קבלו מתכון לארטיק ייחודי: הג'ינג'ר בו מורגש מאוד, והוא מרענן ומקפיץ כל מסיבה. האלכוהול כבר בפנים!
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים:
לסירופ ג'ינג'ר
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כוס מים
- ½1 ס"מ ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק מאוד
לארטיקים
- 3 אפרסקים בשלים (עדיף צהובים)
- 1/2 כוס סירופ ג'ינג'ר (כולל חתיכות הג'ינג'ר)
- 1/2 כוס בירה בהירה
- 1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
הסירופ
מרתיחים בסיר קטן את הסוכר, המים והג'ינג'ר. מבשלים במשך 5 דקות ומניחים לצינון.
הארטיקים
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון או בבלנדר עד קבלת מחית. יוצקים את המחית לתבניות ומקפיאים.
מצרכים:
לסירופ ג'ינג'ר
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כוס מים
- ½1 ס"מ ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק מאוד
לארטיקים
- 3 אפרסקים בשלים (עדיף צהובים)
- 1/2 כוס סירופ ג'ינג'ר (כולל חתיכות הג'ינג'ר)
- 1/2 כוס בירה בהירה
- 1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
הסירופ
מרתיחים בסיר קטן את הסוכר, המים והג'ינג'ר. מבשלים במשך 5 דקות ומניחים לצינון.
הארטיקים
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון או בבלנדר עד קבלת מחית. יוצקים את המחית לתבניות ומקפיאים.