ארטיק בירה, אפרסק וג'ינג'ר

קבלו מתכון לארטיק ייחודי: הג'ינג'ר בו מורגש מאוד, והוא מרענן ומקפיץ כל מסיבה. האלכוהול כבר בפנים!

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

לסירופ ג'ינג'ר

  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • ½1 ס"מ ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק מאוד

לארטיקים

  • 3 אפרסקים בשלים (עדיף צהובים)
  • 1/2 כוס סירופ ג'ינג'ר (כולל חתיכות הג'ינג'ר)
  • 1/2 כוס בירה בהירה
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

הסירופ
מרתיחים בסיר קטן את הסוכר, המים והג'ינג'ר. מבשלים במשך 5 דקות ומניחים לצינון.

הארטיקים
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון או בבלנדר עד קבלת מחית. יוצקים את המחית לתבניות ומקפיאים.

מצרכים:

לסירופ ג'ינג'ר

  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • ½1 ס"מ ג'ינג'ר טרי, קצוץ דק מאוד

לארטיקים

  • 3 אפרסקים בשלים (עדיף צהובים)
  • 1/2 כוס סירופ ג'ינג'ר (כולל חתיכות הג'ינג'ר)
  • 1/2 כוס בירה בהירה
  • 1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

הסירופ
מרתיחים בסיר קטן את הסוכר, המים והג'ינג'ר. מבשלים במשך 5 דקות ומניחים לצינון.

הארטיקים
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון או בבלנדר עד קבלת מחית. יוצקים את המחית לתבניות ומקפיאים.