ויניגרט סיידר

רוטב ויניגרט קצת אחר למי שאוהב לשתות סיידר

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  • ו תפוח עץ, מקולף חתוך גס
  • 2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
  • 1 כף חרדל דיז'ון חלק
  • 1 כוס מיץ תפוחים
  • 2 כפות סוכר חום דמררה
  • 1/2 כוס חומץ יין אדום
  • 1/2 1 כוסות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים את התפוח, החרדל החלק וחרדל הגרגירים היטב.
  2. מוסיפים את מיץ התפוחים, הסוכר וחומץ היין וממשיכים לטחון עד לקבלת מרקם חלק.
  3. מזלפים את השמן זית בהדרגה בזמן פעילות המעבד המזון עד לקבלת מרקם סמיך של רוטב.

מתוך: מגזין דרך האוכל

לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה

26.09.06

(עודכן ב – 20.01.09)

מצרכים:

החומרים:

  • ו תפוח עץ, מקולף חתוך גס
  • 2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
  • 1 כף חרדל דיז'ון חלק
  • 1 כוס מיץ תפוחים
  • 2 כפות סוכר חום דמררה
  • 1/2 כוס חומץ יין אדום
  • 1/2 1 כוסות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים את התפוח, החרדל החלק וחרדל הגרגירים היטב.
  2. מוסיפים את מיץ התפוחים, הסוכר וחומץ היין וממשיכים לטחון עד לקבלת מרקם חלק.
  3. מזלפים את השמן זית בהדרגה בזמן פעילות המעבד המזון עד לקבלת מרקם סמיך של רוטב.