טוסט קרואסון גבינת עיזים ודבש
לאוהבי מתוקים בלבד. נשנוש מתוק מדבש
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים:
- 2-3 קרואסוני חמאה
- פרוסות גבינת עיזים רכה מסוג "מרסלן"
- מעט דבש
- טימין יבש לפי הטעם
אופן ההכנה:
- פורסים את הקרואסונים לרוחב.
- מניחים על גב הקרואסון את פרוסות הגבינה (על כל פרוסה – מעט יותר מחצי ס"מ).
- אופים בתנור או בטוסטר-אובן שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות עד שהגבינה נמסה.
- הגבינה צריכה להיות רכה וחמה, אך לא מבעבעת. מניחים את פרוסות הקרואסון על צלחת הגשה ובוזקים מעל דבש וטימין. טורפים שהגבינה עוד חמה.
מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה
26.10.06
(עודכן ב – 20.01.09)
מצרכים:
- 2-3 קרואסוני חמאה
- פרוסות גבינת עיזים רכה מסוג "מרסלן"
- מעט דבש
- טימין יבש לפי הטעם
אופן ההכנה:
- פורסים את הקרואסונים לרוחב.
- מניחים על גב הקרואסון את פרוסות הגבינה (על כל פרוסה – מעט יותר מחצי ס"מ).
- אופים בתנור או בטוסטר-אובן שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות עד שהגבינה נמסה.
- הגבינה צריכה להיות רכה וחמה, אך לא מבעבעת. מניחים את פרוסות הקרואסון על צלחת הגשה ובוזקים מעל דבש וטימין. טורפים שהגבינה עוד חמה.