טוסט קרואסון גבינת עיזים ודבש

לאוהבי מתוקים בלבד. נשנוש מתוק מדבש

88 שיתופים | 132 צפיות

החומרים:

  • 2-3 קרואסוני חמאה
  • פרוסות גבינת עיזים רכה מסוג "מרסלן"
  • מעט דבש
  • טימין יבש לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הקרואסונים לרוחב.
  2. מניחים על גב הקרואסון את פרוסות הגבינה (על כל פרוסה – מעט יותר מחצי ס"מ).
  3. אופים בתנור או בטוסטר-אובן שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות עד שהגבינה נמסה.
  4. הגבינה צריכה להיות רכה וחמה, אך לא מבעבעת. מניחים את פרוסות הקרואסון על צלחת הגשה ובוזקים מעל דבש וטימין. טורפים שהגבינה עוד חמה.

מתוך: מגזין דרך האוכל

לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה

26.10.06

(עודכן ב – 20.01.09)

מצרכים:

  • 2-3 קרואסוני חמאה
  • פרוסות גבינת עיזים רכה מסוג "מרסלן"
  • מעט דבש
  • טימין יבש לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הקרואסונים לרוחב.
  2. מניחים על גב הקרואסון את פרוסות הגבינה (על כל פרוסה – מעט יותר מחצי ס"מ).
  3. אופים בתנור או בטוסטר-אובן שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות עד שהגבינה נמסה.
  4. הגבינה צריכה להיות רכה וחמה, אך לא מבעבעת. מניחים את פרוסות הקרואסון על צלחת הגשה ובוזקים מעל דבש וטימין. טורפים שהגבינה עוד חמה.