ויניגרט סיידר
רוטב ויניגרט קצת אחר למי שאוהב לשתות סיידר
88 שיתופים | 132 צפיות
החומרים:
- ו תפוח עץ, מקולף חתוך גס
- 2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
- 1 כף חרדל דיז'ון חלק
- 1 כוס מיץ תפוחים
- 2 כפות סוכר חום דמררה
- 1/2 כוס חומץ יין אדום
- 1/2 1 כוסות שמן זית
אופן ההכנה:
- במעבד מזון טוחנים את התפוח, החרדל החלק וחרדל הגרגירים היטב.
- מוסיפים את מיץ התפוחים, הסוכר וחומץ היין וממשיכים לטחון עד לקבלת מרקם חלק.
- מזלפים את השמן זית בהדרגה בזמן פעילות המעבד המזון עד לקבלת מרקם סמיך של רוטב.
מתוך: מגזין דרך האוכל
לעשיית מנוי, לקבלת גיליון מתנה
26.09.06
(עודכן ב – 20.01.09)
מצרכים:
החומרים:
- ו תפוח עץ, מקולף חתוך גס
- 2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
- 1 כף חרדל דיז'ון חלק
- 1 כוס מיץ תפוחים
- 2 כפות סוכר חום דמררה
- 1/2 כוס חומץ יין אדום
- 1/2 1 כוסות שמן זית
אופן ההכנה:
- במעבד מזון טוחנים את התפוח, החרדל החלק וחרדל הגרגירים היטב.
- מוסיפים את מיץ התפוחים, הסוכר וחומץ היין וממשיכים לטחון עד לקבלת מרקם חלק.
- מזלפים את השמן זית בהדרגה בזמן פעילות המעבד המזון עד לקבלת מרקם סמיך של רוטב.